Junior

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
10 - 12 år
Mødedag/tid: 
Mandage kl. 19:00 til 20:30 (18:30-20:30 sommer)
Ledere: 
Rune Seidelin 3117 4400
Simon Wochner
Helle Katkjær
DSCN0120
DSCN0076

Junior

Har du har lyst til at være med til en fritidsaktivitet, hvor vi kombinerer almindelige spejderaktiviteter med sejlads ? så skal du være juniorsøspejder.

 Vi sejler i både optimistjoller og kølbåde, lave bål og arbejder med kniv, økse og sav. Hos os er godt kammeratskab og godt sømandskab i fokus, da det at respektere andre mennesker er også en stor del af spejderideen. Vi lærer at løfte i flok og få tingene til at ske ved at bruge hinandens stærke sider og dermed også acceptere og respektere at vi ikke er lige gode til alt. 

I sommerhalvåret er den primære aktivitet sejlads. Vi har 12 optimistjoller og har netop anskaffet os 2 Svendborgjoller. Når børnene er blevet fortrolige med at sejle optimist jollerne inde i havnebassinet tager vi dem ud på fjorden. Dette er naturligvis med en motorbåd som følgebåd, således at vi hurtig kan komme børnene til undsætning, hvis der skulle opstå en uventet situation, men også for at vi kan give dem fif og triks under sejladsen.

 I vinterhalvåret laver vi forskellige aktiviteter. Vi har i den forgangne vinter lavet bålkapper, strandstole og bordskånere. Vi lære også børnene lidt basal sejlteori, førstehjælp, knob og andet spejderarbejde. I vinterhalvåret har vi også adgang til svømmehallen en gang om ugen, så vi er sikre på at alle kan svømme.

 

Hvad koster det at være juniorspejder i RLS:

Kontingentet:. 450, - kr halvårligt

Indmeldelsesgebyr:. 100, - kr. Her er inkluderet tørklæde, en lille bog, samt de mærker der skal på uniformen.

Her ud over koster det lidt at deltage på de weekendture og på sommerlejre. Som tommelfingeregl koster det 75, - kr. pr døgn. Det kan dog afhænge af , hvilke aktiviteter der er på programmet.